ER DU EN ELEKTRIKER, DER MANGLER FLERE KUNDER?

Hvis du er en elektriker, så fortjener du markedsføring, der adskiller dig fra din konkurrence.
Vi vil ikke kun kunne hjælpe dig med at skaffe flere kunder, men også give jævn vækst til din virksomhed.

Det kan synes umuligt, at få en god placering på Google i disse dage, medmindre man er en stor virksomhed. Vores team har hjulpet elektrikere overalt i Danmark med deres største marketingsudfordringer. Vores metode er en effektiv to-trins tilgang:

1. Vi løser vores partneres største problem med det samme. Hvordan? De elektrikere der arbejder med os, får straks adgang til nye kunder! Vores elektriker hjemmeside ligger øverste på Google i de fleste større danske byer. Som partner hos os, med dine kontaktoplysninger på en af vores by-sider, modtager du nye kunder inden for få dage!

2. Da vores partnere modtager nye kunder fra Nem Elektriker, hjælper vi deres eksisterende hjemmesider samtidig. Vores førsteklasses SEO-metoder hjælper dig med støt at klatre i søgemaskinens rang, få mere trafik og modtage flere kunder. Til sidst behøver du ikke engang de kunder, der genereres fra vores side!

HVEM HJÆLPER VI?

Vi arbejder med en række danske elektrikere af alle størrelser. Vi skræddersyer den service, der passer til din virksomheds behov, og hjælper med at skalere din virksomhed. Derudover vil du allerede dagen efter kontrakten er skrevet kunne modtage nye kunder!

OMRÅDER VI SERVICERER

Vi arbejder med elektrikere i hele Danmark. Vi fordyber os i de tjenester du tilbyder, for det der fungerer for dig, er specifikt for dit område. Din by er unik, og du har brug for et marketingfirma, der tager sig tid til på bedste vis, at skabe vækst for din virksomhed.

HVORDAN VI ARBEJDER

Vi er specialiserede i at hjælpe elektrikere, og vi ved, hvad der betyder noget i det lange løb. Vi sørger for at netop din virksomhed vil modtage hovedparten af den trafik, som Google har at tilbyde. Derudover sørger vi løbende for at holde dine rangeringer ved lige.

Men det er ikke kun vores ydelser, der kan hjælpe.

Vores to-trins proces giver dig mulighed for at få kunder med det samme og giver din virksomheds omdømme et boost.
Vi brænder derfor for at sprede budskabet om kvalitets elektrikere, så enhver kunde der leder efter en professionel vil altid havne hos din virksomhed.

Desuden forstår vi frustrationen ved at skulle beskæftige sig med markedsføring som virksomhedsejer. Du vil bare have kunder, punktum. Vi kan hjælpe dig med at få succes!

Vores partnere ser stor forretningsvækst, siden de besluttede at samarbejdede med et marketing bureau som os, der udelukkende fokuserer på elektrikere.

Vi kender forretningen, vi kender sproget, og vi forstår, hvordan vi kan tiltrække dine idéelle kunder.

Kontakt os for at høre om mulighederne: