FAQ

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål folk stiller os:

Hvor lang tid vil el opgaven tage?

Normalt kan en el opgave løses på én dag, men visse opgaver kan komme til at tage længere tid, afhængig af størrelse og teknikalitet. Kontakt os eller lad os komme fordi dit hjem og på en mere præcis estimering af hvor lang tid den givne opgave vil komme til at tage.

Hvor meget kommer det til at koste?

Over en snak på telefonen kan vi med stor sandsynlighed give en god estimering af opgaven, men hvis du ønsker at det bliver mere præcist, så kontakt os, og vi kan komme forbi hurtigst muligt for at se det i egen person, og dermed give større sikkerhed for at prisen er præcis.

Strømmen er gået, hvad gør jeg?

Er du udsat for strømafbrydelse, bør du tjekke om det også er i nabolaget. Hvis det er hele området, så kan du tage kontakt til os. Hvis det ikke er tilfældet, og du er den eneste, så er det som oftest et internt problem i husstanden, så som sprunget sikringer.

Kan jeg selv lave små el opgaver?

Forsøg aldrig at lave el opgaver selv, medmindre du er uddannet i faget.
Selv hvis det virker som en lille opgave, så kan du komme ud for mange uheld, såsom at starte en husbrand, eller værre endnu, gå ud over dit helbred.

Hvorfor blinker mit lys?

Hvis du oplever at lyset som oftest blinker når større maskiner bliver taget i brug, så er det meget mulig på grund af det er noget gammelt ledningsarbejde der skal laves i husstanden. Ignoreres dette over længere tid, kan det i værste tilfælde skabe husbrand.

Koster det noget at kontakte jer?

Nej, det er fuldkomment gratis at kontakte os og få et uforpligtende tilbud!