Elektriker Randers

Vores elektrikere i Randers sidder klar på telefon 12 34 56 78

Vores erfarne elektrikere i Randers har utallige el-løsninger bag sig, i alle tænkelige størrelser og former. Vi har derfor en bred vifte af kompetencer, som vi er klar til at benytte, når vi skal løse en opgave for dig. Alt fra at skifte små kontakter i private hjem til større el-løsninger hos offentlige institutioner og el-installationer inden for landbrug.

DIT FIRMAS LOGO HER

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på:

DIT FIRMAS NUMMER

Alt i el i Randers og omegn

Din partner i alt inden for el. Vi har mange års erfaring med at hjælpe både firmaer og privatpersoner med alle former for el-opgaver i Randers og omegn.

Bor du i Randers eller omegn? Så er vi klar til at hjælpe. Uanset hvilken opgave du har til os, så er vi klar til at klatre og få problemet løst. Her er et udpluk af de ting vi kan hjælpe med:

  • El-installationer i nybyggeri
  • Renovering af gamle el installationer
  • Reparation af elektriske problemer
  • Fejlfinding og optimering af el
  • Service og vedligeholdelse af al el
  • Opgradering til nye installationer
  • El-eftersyn
  • Energioptimering

Vores kunnen er selvfølgelig ikke begrænset til kun disse ting, så hvis du har specifikke spørgsmål til netop din situation, så ring til os eller benyt vores kontaktformular i bunden af siden og beskriv dine el problemer, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Elektriker Randers Byskilt

Autoriserede elektrikere og el-installatører

Vores medarbejdere er klar til at yde den absolut bedste service, så vores kompetente elektrikere vil derfor levere løsninger af højeste kvalitet. Da hver person på vores hold har forskellige styrker, så kan vi sammensætte en gruppe der matcher din opgave perfekt, så vi hurtigt når i mål.

Selvom vi også hjælper større virksomheder, offentlige institutioner og landbrug, så er vores rygrad stadig private opgaver, og vi brænder for at give alle vores kunder i og omkring Randers en kanon og mere personlig oplevelse, så de vender tilbage igen og igen.

Vi udvikler os hele tiden som el-firma og sørger for at være med på den seneste teknologi og faglig viden, så vi altid er på toppen og klar til at give solid el-rådgivning, uanset hvad dit spørgsmål måtte være. Vi brænder for elektrikerfaget, og glæder os til at klare den næste udfordring.

Hvad er den typiske elektriker pris i Randers?

Dette er et spørgsmål vi tit får fra folk, men det er næsten umuligt at svare på uden at kende alle detaljerne om den opgave du har til os. Hvis du ringer os op, så kan vi sammen gennemgå den situation du står i, og hvad det ville koste at få ordnet el-opgaven.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi opfordrer dig til at ringe eller skrive til os, så vender vi tilbage enten på mail eller telefonisk med et uforpligtende tilbud på en løsning til den opgave du sidder med. Intet inden for el er for stort eller småt, så giv os et opkald og så gennemgår vi det i fællesskab.

Du finder kontaktformularen, vores adresse og telefonnummer i bunden af siden. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

FAQ

Hvor lang tid vil opgaven tage?

Normalt kan en el opgave løses på én dag, men visse opgaver kan komme til at tage længere tid, afhængig af størrelse og teknikalitet. Kontakt os eller lad os komme fordi dit hjem, så vi kan lave en mere præcis estimering af, hvor lang tid den givne opgave vil komme til at tage.

Strømmen er gået, hvad gør jeg?

Er du udsat for strømafbrydelse, bør du tjekke om det også er i nabolaget. Hvis det er hele området, så er der nok nogen der allerede arbejder på at ordne det. Hvis det ikke er tilfældet, og du er den eneste, så er det som oftest et internt problem i husstanden, så som en sprunget sikring.

Kan jeg selv lave små el opgaver?

Forsøg aldrig at lave el opgaver selv, medmindre du er uddannet i faget.

Selv hvis det virker som en lille opgave, så kan du komme ud for mange uheld, såsom at starte en husbrand, eller værre endnu komme til skade.

Koster det noget at kontakte jer?

Nej, det er fuldkomment gratis at kontakte os og få et uforpligtende tilbud!

Adresse

Testvej 48, 4200 Randers

Email

info@nemelektriker.dk

Telefon

12 34 56 78

Alternativt kan du benytte vores kontaktformular herunder.